Γενικές Μεταφορές | Ειδικές Μεταφορές
EL  |  EN
Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια!
 

Ειδικές Μεταφορές

Σπάνια, ασυνήθιστα, πολύτιμα υλικά, όπως επίσης υλικά που καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο και χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης, αποτελούν πρόκληση για την εταιρεία Αγοριανίτης. Με πολυετή εμπειρία στις ειδικές μεταφορές και πάντοτε με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, οι επαγγελματίες που εργάζονται στην εταιρεία αναλαμβάνουν την ασφαλή διεκπεραίωση κάθε μεταφοράς με συνέπεια  και σεβασμό. Οι ειδικές μεταφορές σχεδιάζονται διεξοδικά εκ των προτέρων, ούτως ώστε να ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι και να εξασφαλιστεί το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Στις ειδικές μεταφορές είναι ζωτικής σημασίας ο σύγχρονος στόλος μεταφορικών κι ανυψωτικών μηχανημάτων, καθώς και η ύπαρξη συνοδευτικών οχημάτων κάθε φορά. Η απουσία του απαιτούμενου εξοπλισμού είναι δυνατόν να δημιουργήσει εμπόδια και θέσει σε κίνδυνο την ολοκλήρωση των μεταφορών. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίον η εταιρεία Αγοριανίτης έχει επενδύσει σε εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, έτσι ώστε να αντεπεξέρχεται σε οποιαδήποτε μεταφορά με ακρίβεια κι αποτελεσματικότητα. Η κάλυψη στις ειδικές μεταφορές με την απαραίτητη ασφάλεια εμπορεύματος και προεξέχοντος φορτίου εξαλείφει και την παραμικρή ανησυχία σε σχέση με το άψογο αποτέλεσμα. Όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ακολουθούνται σε σχέση με τις άδειες διέλευσης, φροντίζοντας οι ειδικές μεταφορές που διεκπεραιώνονται να είναι πάντοτε νομότυπες και να έχουν τις αντίστοιχες ειδικές διατυπώσεις σε όλη τη διάρκειά τους.

 

Σε έναν χώρο όπου η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα είναι προαπαιτούμενα της επιτυχίας, η μεταφορική εταιρεία Αγοριανίτης διεκδικεί την πρωτιά στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές. Για ειδικές μεταφορές υψηλής ποιότητας εμπιστευθείτε τον σύγχρονο εξοπλισμό, την άμεση εξυπηρέτηση και την αφοσίωση στην τελειότητα που επιδεικνύουν εδώ και περισσότερο από 25 χρόνια οι ειδικοί στην εταιρεία Αγοριανίτης!

follow us
Facebook
Twitter
Youtube
Επικοινωνία
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130,
Κινητό: 694 4415383,
e-mail: info@agorianitis.gr

© COPYRIGHT Αγοριανίτης Παναγιώτης | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   Web Promotion & SEO