Γενικές Μεταφορές | Ειδικές Μεταφορές
EL  |  EN
Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια!

Αποθηκεύσεις Οικοσκευών

 

 

Κατά την πραγματοποίηση μια μεταφοράς –μετακόμισης πολλές φορές δημιουργείται η ανάγκη προσωρινής ή μακροχρόνιας αποθήκευσης οικοσκευών, εταιρικού εξοπλισμού, εμπορευμάτων και άλλων αντικειμένων. Για το σκοπό αυτό η μεταφορική μας εταιρεία διαθέτει στην Αγία Παρασκευή Αττικής αποθήκη, ειδικά διαμορφωμένη για τη φύλαξη των αντικειμένων σας, τα οποία προστατεύονται από σύστημα ασφάλειας.

 

Η αρίθμηση και συσκευασία των αντικειμένων προς φύλαξη γίνεται από  το προσωπικό της εταιρείας μας. Στη συνέχεια τα αντικείμενα καταγράφονται σε ειδικές λίστες και αποθηκεύονται στο χώρο μας, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο πελάτης.

 

Η εταιρεία μας για την άμεση και γρήγορη διακίνηση των αποθηκευμένων αντικειμένων διαθέτει ένα εργονομικό σύστημα μηχανοργάνωσης, στο οποίο καταχωρούνται όλα τα αποθηκευμένα αντικείμενα και ο ακριβής χώρος τοποθέτησης τους εντός της αποθήκης. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα άμεσου ελέγχου των αντικείμενων σε όλη τη διάρκεια της αποθήκευσης, όταν αυτό μας ζητηθεί από τον πελάτη. 

 
Διεύθυνση
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130
Κινητό: 694 4415383
e-mail: info@agorianitis.gr
Φωτογραφίες
Ενδεικτικό πελατολόγιο
follow us
Facebook
Twitter
Youtube
Επικοινωνία
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130,
Κινητό: 694 4415383,
e-mail: info@agorianitis.gr

© COPYRIGHT Αγοριανίτης Παναγιώτης | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   Web Promotion & SEO