Γενικές Μεταφορές | Ειδικές Μεταφορές
EL  |  EN
Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια!
 

Μεταφορές

 

Η εταιρεία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» παρέχει ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια σε όλων των ειδών τις μεταφορές. Αναλαμβάνουμε:

 

Γενικές Μεταφορές:      Εμπορευμάτων, Container, Σε Συσκευασία, Με Φορτηγά Ψυγεία

 

Ειδικές Μεταφορές:       Υπερμεγεθών Φορτίων, Βαρέων Μηχανημάτων & Αντικειμένων, Βαρέων Οχημάτων, Μεταλλικών Ξύλινων Κατασκευών, Σκαφών, Ανοξείδωτων Δεξαμενών

 

ADR Μεταφορές

 

Ειδικότερα οι μεταφορές υπέρβαρων φορτίων χρειάζονται ειδικό προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να διεκπεραιώνονται με επιτυχία και χωρίς κανέναν κίνδυνο. Ευτυχώς, μέσα από εκτενή εμπειρία επάνω στον τομέα των μεταφορών, η εταιρεία Αγοριανίτης και το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι σε θέση να καλύψουν κάθε σας ανάγκη σε σχέση με τις μεταφορές υπέρβαρων φορτίων. Ο μοντέρνος στόλος της εταιρείας απαρτίζεται από οχήματα που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ανθεκτικότητα και τη μεγάλη χωρητικότητά τους.

 

Αντί να διακινδυνεύετε και να ανησυχείτε μήπως κάτι πάει στραβά κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας, μεταφοράς και τοποθέτησης του κάθε φορτίου, καλείστε να πάρετε τη σωστή απόφαση και να εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Οι μεταφορές υπέρβαρων φορτίων δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως οποιοδήποτε άλλο φορτίο. Αντιθέτως, σημαντική προσοχή θα πρέπει να δίνεται στην ιδανική διαχείριση του βάρους αλλά και του όγκου του φορτίου κάθε στιγμή. Μονάχα έτσι εξασφαλίζεται η ακεραιότητα του φορτίου από την αρχή έως το τέλος της μεταφοράς. Ανάλογα με το ακριβές βάρος και τον όγκο του κάθε φορτίου, το πιο ταιριαστό όχημα επιλέγεται και προστατεύει το φορτίο χωρίς να το επιβαρύνει. Ο συνδυασμός της γνώσης, της ικανότητας και των κατάλληλων μέσων καθιστά τις μεταφορές υπέρβαρων φορτίων απολύτως ασφαλείς κι εξαιρετικά αποδοτικές.

 

Στην εταιρεία Αγοριανίτης, διαθέτουμε όχι μόνο τον εξοπλισμό, αλλά και τη θέληση να αντεπεξέλθουμε απόλυτα στις προσδοκίες σας και να υπερκεράσουμε επιτυχώς κάθε πρόκληση στις μεταφορές υπέρβαρων φορτίων. Επικοινωνήστε μαζί μας κι επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία μεταφοράς φορτίων οποιασδήποτε φύσεως. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να αντιμετωπίσουμε κάθε ανάγκη για μεταφορά. 

follow us
Facebook
Twitter
Youtube
Επικοινωνία
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130,
Κινητό: 694 4415383,
e-mail: info@agorianitis.gr

© COPYRIGHT Αγοριανίτης Παναγιώτης | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   Web Promotion & SEO