Γενικές Μεταφορές | Ειδικές Μεταφορές
EL  |  EN
Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια!
 

Μεταφορές Σκαφών

Θέλοντας να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά αναφορικά με τις μεταφορές σκαφών, στην εταιρεία Αγοριανίτης διαθέτουμε πληθώρα γερανοφόρων οχημάτων και ειδικών βάσεων στήριξης. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αίτημα για την ανέλκυση και καθέλκυση των σκαφών. Εκτός αυτού, έχουμε τη δυνατότητα και επιμελούμαστε την άμεση παραλαβή και την αποτελεσματική μεταφορά των σκαφών σε κάθε μέρος της χώρας, κατόπιν συνεννόησης με τον κάθε πελάτη. Στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή του, φροντίζουμε να μεταφέρουμε και να παραδίδουμε τα σκάφη άθικτα και με αξιοσημείωτη λειτουργικότητα.

 

Οι μεταφορές σκαφών ελλοχεύουν αρκετούς κινδύνους λόγω της ιδιαιτερότητας αυτού του φορτίου κι επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικός ο μεταφορέας που θα επιλεγεί για την επιτυχή τους ολοκλήρωση. Στην εταιρεία μας κάνουμε ό,τι χρειαστεί, έτσι ώστε να μεταφερθεί όχι μόνο το σκάφος αλλά κι ο παρελκόμενος εξοπλισμός του (όπως παραδείγματος χάριν οι άγκυρες και οι προπέλες, οι σωστικές λέμβοι κτλ.). Κατά τις μεταφορές σκαφών, άμεση ανταπόκριση κι εξαιρετική αφοσίωση κάνουν τη διαφορά και προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία στο αποτέλεσμα. Μέσω του χειρισμού των απαραίτητων εργαλείων, μηχανημάτων και οχημάτων, οι μεταφορές σκαφών  ολοκληρώνονται χωρίς χρονοτριβή και το προσωπικό μας βρίσκεται διαρκώς δίπλα σας για να σας βοηθήσουν με κάθε σας ανάγκη κι επιθυμία.

 

Αν επιθυμείτε τη συνεργασία με επαγγελματίες που διέπονται από συνέπεια και υπευθυνότητα, εργατικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, τότε σας περιμένουμε! Είτε ενδιαφέρεστε για μεταφορές σκαφών οπουδήποτε στην Ελλάδα είτε έχετε ανάγκη από τη μεταφορά φορτίων οποιασδήποτε άλλης φύσης, στην εταιρεία Αγοριανίτης θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Αξιοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας και την απαράμιλλη τεχνογνωσία μας σε θέματα μεταφορών, είμαστε στη διάθεσή σας κάθε στιγμή! 

follow us
Facebook
Twitter
Youtube
Επικοινωνία
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130,
Κινητό: 694 4415383,
e-mail: info@agorianitis.gr

© COPYRIGHT Αγοριανίτης Παναγιώτης | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   Web Promotion & SEO