Γενικές Μεταφορές | Ειδικές Μεταφορές
EL  |  EN
Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια!
 

Μεταλλικών - Ξύλινων Κατασκευών

Στην εταιρεία Αγοριανίτης ειδικευόμαστε στις μεταφορές τροχοβιλών-μεταλλικών-ξύλινων κατασκευών και οικιών, λόγω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας και του εξοπλισμού μας. Αν ανησυχείτε σχετικά με το πώς θα μεταφέρετε την τροχοβίλα σας από ένα μέρος σε ένα άλλο με απόλυτη ασφάλεια και με το λιγότερο δυνατόν κόστος, σας προτείνουμε να αποταθείτε σε εμάς για μια εκτίμηση της μεταφοράς. Θα διαπιστώσετε πως στις μεταφορές τροχοβιλών διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία, αλλά και τα οχήματα που χρειάζονται για την ολοκλήρωση του έργου.

 

Με τα ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά μας και με τους επαγγελματίες που έχουν πολυετή εμπειρία στις μεταφορές τροχοβιλών εγγυόμαστε το ιδανικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι να καλύπτονται όλες οι ανάγκες για άμεση κι αποτελεσματική μεταφορά, χωρίς προβλήματα που δυσχεραίνουν τη διεκπεραίωση του εγχειρήματος. Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του φορτίου, καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε σε συνθήκες όπου οι περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ωστόσο, στην εταιρεία Αγοριανίτης γνωρίζουμε πώς να αποδίδουμε τα μέγιστα κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις άρτιες μεταφορές τροχοβιλών, αλλά κι όλων των άλλων φορτίων.

 

Μακριά από λάθη κι ατυχήματα, έχουμε την ικανότητα αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε οι μεταφορές τροχοβιλών να διευθετούνται άμεσα και χωρίς δυσχέρειες. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε μαζί σας την ιδιαιτερότητα της δικής σας μεταφοράς φορτίου και να οργανώσουμε την ιδανική έκβασή της. Με τις γνώσεις και την πολυετή μας πείρα είμαστε σίγουροι πως θα επιτύχουμε σε κάθε στόχο που θέτουμε, έτσι ώστε να καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη και κάθε σας επιθυμία για οικονομική κι ασφαλή μεταφορά. 

 

Η εταιρεία Αγοριανίτης χάρη στη συνεχώς αναβαθμιζόμενη τεχνολογία που χρησιμοποίει και στο καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της έχει τη δυνατότητα να εκτελεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά κάθε είδους μεταλλικών ή ξύλινων κατασκευών όπως:

 

  • Σπίτια Μεταλλικά-Ξύλινα-Από Μπετόν-Σύμμικτα
  • Πέργκολες- Μεταλλικά Στέγαστρα
  • Κάγκελα-Γκαραζόπορτες
  • Σκάλες Εξωτερικές-Εσωτερικές
follow us
Facebook
Twitter
Youtube
Επικοινωνία
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130,
Κινητό: 694 4415383,
e-mail: info@agorianitis.gr

© COPYRIGHT Αγοριανίτης Παναγιώτης | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   Web Promotion & SEO