Γενικές Μεταφορές | Ειδικές Μεταφορές
EL  |  EN
Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια!
 

Βαρέων Μηχανημάτων & Αντικειμένων

Οι μεταφορές βαρέων μηχανημάτων είναι αναγκαίο να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, ούτως ώστε να ολοκληρώνονται με ασφάλεια και μακριά από κάθε κακοτοπιά. Στην εταιρεία Αγοριανίτης διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, όπως και τον κατάλληλο εξοπλισμό που μας βοηθά στην επιτυχή διεκπεραίωση κάθε αιτήματος αναφορικά με μεταφορές βαρέων μηχανημάτων. Είτε διαθέτετε ένα πιεστικό μηχάνημα είτε έναν εκσκαφέα, είτε ενδιαφέρεστε για τη μεταφορά ενός bobcat είτε στοχεύετε στην αρμονική μεταφορά μιας πρέσας ή ενός τόρνου, σταματήστε να ψάχνετε αλλού.

 

Εξαρτήματα εργοστασίου και μηχανήματα οδοποιίας μπορούν να μεταφερθούν άμεσα και με ανυπέρβλητη ασφάλεια στον τόπου που εσείς επιλέγετε, μιας και οι μεταφορές βαρέων μηχανημάτων αποτελούν ειδικότητά μας. Είμαστε εξοπλισμένοι με τις απαιτούμενες ειδικές πλατφόρμες και τα κατάλληλα γερανοφόρα οχήματα, με αποτέλεσμα κάθε μεταφορά να ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία και χωρίς καμία απόκλιση από την αρχική μας δέσμευση προς τους πελάτες μας. Η εμπειρία μας είναι δεσμευτικός παράγοντας και προσθέτει κύρος στις μεταφορές βαρέων μηχανημάτων, μιας και μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού καλύπτεται κάθε ανάγκη των πελατών για απρόσκοπτη κι εγγυημένη απόδοση. Καλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για μεταφορές βαρέων μηχανημάτων.

 

Μην ανησυχείτε πλέον για οποιαδήποτε μεταφορά, ακόμη και για φορτία που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Πάνω από 25 χρόνια φροντίζουμε ώστε να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη και να ολοκληρώνουμε κάθε μεταφορά με τον καλύτερο τρόπο. Ενημερώστε μας για τη φύση του φορτίου που επιθυμείτε να μεταφέρετε, καθώς και για τις λεπτομέρειες της μεταφοράς. Εμείς θα φροντίσουμε για οτιδήποτε άλλο και θα σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! 

follow us
Facebook
Twitter
Youtube
Επικοινωνία
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130,
Κινητό: 694 4415383,
e-mail: info@agorianitis.gr

© COPYRIGHT Αγοριανίτης Παναγιώτης | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   Web Promotion & SEO