Γενικές Μεταφορές | Ειδικές Μεταφορές
EL  |  EN
Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια!
 

Μεταφορές Υπερμεγεθών φορτίων

Πολλές φορές είναι απαραίτητη η μεταφορά κάποιου υπερμεγέθους φορτίου, η οποία δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι μεταφορές υπερμεγεθών φορτίων διεκπεραιώνεται με τη συμβολή εξειδικευμένων επαγγελματιών και φυσικά πάντοτε με τη χρήση του απαιτούμενου εξοπλισμού. Φορτηγά ειδικών μεταφορών με προσαρμοζόμενο μέγεθος και νταλίκες αποτελούν τις σημαντικότερες λύσεις, έτσι ώστε το φορτίο να μεταφερθεί στον τελικό προορισμό του με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κανέναν κίνδυνο φθοράς ή κι ολοκληρωτικής καταστροφής.

 

Όποιο κι αν είναι το φορτίο που επιθυμείτε να μεταφέρετε, μπορείτε να στηρίζεστε απόλυτα στην εμπειρία και την τεχνογνωσία της εταιρείας Αγοριανίτης. Μεταφορές υπερμεγεθών φορτίων προγραμματίζονται στο ακέραιο κι ολοκληρώνονται ακριβώς όπως είχε ορισθεί εξ αρχής. Ο στόλος της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στους χώρους του φορτία που εκτείνονται έως 25μ. μήκος, 4,60μ. πλάτος και 4,20μ. ύψος. Αυτές οι διαστάσεις είναι αρκετά μεγάλες, ώστε να ικανοποιήσουν το σύνολο των απαιτήσεων για μεταφορές υπερμεγεθών φορτίων. Ωστόσο, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σχετικά με τον όγκο και τη φύση των φορτίων που προτίθεστε να μεταφέρετε.

 

Χρειάζεται μελέτη και προγραμματισμός, με σκοπό να αποφευχθεί οποιοδήποτε αρνητικό απρόοπτο κατά τις μεταφορές υπερμεγεθών φορτίων. Επιδεικνύοντας αμέριστο σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη, η εταιρεία Αγοριανίτης διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις που διεκπεραιώνουν κάθε μεταφορά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμη και σε περιπτώσεις όπου οι μεταφορές υπερμεγεθών φορτίων περιλαμβάνουν υλικά εύθραυστα και πολύτιμα, η κατάλληλη μέριμνα δίνεται με αποτέλεσμα την άμεση κι ανέφελη εξυπηρέτηση.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία Αγοριανίτης, όπως την έχουν εμπιστευθεί τόσοι άλλοι πελάτες εδώ και πάνω από 25 χρόνια, έτσι ώστε να προγραμματίσετε τη μεταφορά κάθε φορτίου εύκολα και γρήγορα! 

follow us
Facebook
Twitter
Youtube
Επικοινωνία
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130,
Κινητό: 694 4415383,
e-mail: info@agorianitis.gr

© COPYRIGHT Αγοριανίτης Παναγιώτης | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   Web Promotion & SEO