Γενικές Μεταφορές | Ειδικές Μεταφορές
EL  |  EN
Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και ασφάλεια!
 

Μετακομίσεις

 

Η μετακόμιση σπιτιού, επιχείρησης, καταστήματος ή γραφείου είναι μια δύσκολη και κουραστική διαδικασία που απαιτεί χρόνο, αλλά και ενέργεια από  το άτομο που σχεδιάζει να μετακομίσει.  Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας την ένταση των δραστηριοτήτων του σύγχρονου ανθρώπου, επιθυμεί να τον απαλλάξει από τις πρόσθετες ενέργειες που απαιτεί μια μετακόμιση, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου αυτή τη διαδικασία.

 

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σε Πανελλαδική εμβέλεια γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε άμεσα και αξιόπιστα τη διαδικασία μιας μετακόμισης με απόλυτο σεβασμό στην περιουσία σας.

 

Εγγυόμαστε την ασφάλεια των αντικειμένων σας και την παράδοσή τους ακριβώς στην κατάσταση που τα παραλάβαμε. Για την ικανοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης του πελάτη, η εταιρεία μας διαθέτει στόλο φορτηγών διαφόρων διαστάσεων, επαγγελματικές συσκευασίες πακεταρίσματος (αμπαλάζ), αλλά και επαγγελματικά υπεύθυνο προσωπικό, το οποίο θα αντιμετωπίσει τα μεταφερόμενα είδη με ιδιαίτερη ευαισθησία καθ'όλη τη διάρκεια της μετακόμισης, τόσο κατά το πακετάρισμα, όσο και κατά τη διαδικασία μεταφοράς τους.

 

Προσφέρουμε τη δυνατότητα μετακόμισης κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, αποθηκών σε ανταγωνιστικέs τιμές, καθώς κύρια επιδίωξη μας είναι η απόκτηση πιστών πελατών, που είναι ικανοποιημένοι από την ολική ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

Επίσης, προσφέρουμε αποθηκεύσεις οικοσκευών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, σε καινούργιο ιδιόκτητο χώρο στην Αγ. Παρασκευή.

follow us
Facebook
Twitter
Youtube
Επικοινωνία
Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή
Ταχ. Κωδ. 15343
Τηλ : 210 6003130,
Κινητό: 694 4415383,
e-mail: info@agorianitis.gr

© COPYRIGHT Αγοριανίτης Παναγιώτης | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   Web Promotion & SEO